Eiken vloer Schuren

Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden van een eiken vloer schuren en het behandelen hiervan. Ligt er in uw woning een kwalitatief hoogstaande eikenhouten vloer en wordt deze steeds een beetje minder mooi? Dan hoeft u zeker niet gelijk op zoek te gaan naar een nieuwe vloer! Een belletje of mailtje naar team Parket Schuren Amersfoort van MP Schuurtechniek is namelijk voldoende om ons in te seinen voor een vakkundige renovatie van uw eiken vloer. Dit doen wij door de vloer zorgvuldig te schuren. Vakmanschap en ervaring zijn hierbij van het grootste belang, omdat alleen op deze manier het gewenste resultaat ontstaat.

Onze parketteurs hebben reeds vele jaren ervaring met het grondig renoveren van eiken vloeren, zowel de licht beschadigde als behoorlijk beschadigde varianten. Voordat we bezig gaan met uw eiken vloer schuren komen we graag dus eerst langs voor een inspectie van uw vloer. Op grond hiervan kunnen we u een passend advies geven. Daarna is uw eiken vloer klaar om geschuurd te worden.

Eiken Vloer Schuren en oliën

Het schuren van eiken vloeren is een zeer precieze klus en moet daarom zorgvuldig worden uitgevoerd. Bij onze parketteurs kunt u 100% vertrouwen op een goede afloop.

We maken uitsluitend gebruik van de beste schuurmachines en materialen, zodat uw eiken vloer werkelijk opknapt van de renovatie. Nadat hij volledig geschuurd is, is het tijd om de vloerolie aan te brengen.

Niet te veel en niet te weinig, maar precies genoeg om het prachtige patroon van uw eikenhouten vloer weer mooi naar voren te brengen. Dit oliën van uw geschuurde eiken vloer kan overigens in diverse kleuren. Meer informatie op Parket Schuren en Oliën

Z

eRVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Eiken Vloer Schuren en Lakken

Een andere behandeling die mogelijk is wanneer u er voor kiest om uw eiken vloer te laten schuren is een professionele lakbeurt. Hiervoor gebruiken we hoogwaardige soorten vloerlak die verkrijgbaar zijn dus in zowel glanzende als matte varianten. Uiteraard kunt u ook bij het lakken van uw vloer uit vele mooie kleuren kiezen. Zowel het schuren als het lakken van uw eiken vloer gebeurt in meerdere lagen. Het schuren doen we in 3 fases van grof naar fijn. Door daarna ook de lak in dunne laagjes aan te brengen op de vloer komt het eindresultaat, een mooie vernieuwde eikenhouten vloer, volledig tot zijn recht. Kunt u ook niet wachten om het resultaat te zien van het eiken vloer schuren? Neem dan vandaag nog contact op met team Parket Schuren Amersfoort van MP Schuurtechniek en maak direct een vrijblijvende afspraak!

30 Jaar ervaring in Parket schuren

Team Parket Schuren Amersfoort van MP Schuurtechniek laat zich kenmerken door kwaliteit, vakmanschap en een enorme ervaring met het schuren van houten vloeren, waaronder ook de eiken vloer. We zitten inmiddels al 30 jaar in het vak en doen het werk nog altijd met veel plezier. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent en dus zetten we altijd ons beste beentje voor bij het renoveren van eiken vloeren, ook schuren wij dus dagelijks eiken visgraat vloeren. Gun de eiken vloer in uw woning ook het beste en laat uw eiken vloer vakkundig herstellen door onze specialisten in eiken vloer schuren.

OFFERTE AANVRAGEN

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button