Parket Schuren en Lakken

Parket schuren en lakken, is één van de specialiteiten van team Parket Schuren Amersfoort van MP Schuurtechniek. Wanneer hij nog nieuw is, is de parketvloer in uw huis nog werkelijk prachtig. Na verloop van tijd kan de vloer door dagelijks intensief gebruik dus echter steeds meer sporen van slijtage gaan vertonen. Vaak wordt gedacht dat de bestaande houten vloer dan direct afgeschreven is, maar gelukkig is dit dus doorgaans niet het geval. Heeft ook u thuis een beschadigde of versleten houten vloer liggen? Kies dan voor een vakkundige parket renovatie door team Parket Schuren Amersfoort van MP Schuurtechniek.

Wij gaan dan voor u aan de slag met onze beproefde methode van parket schuren en lakken. Het schuren van de houten vloer gebeurt in drie opeenvolgende fases. Hierbij beginnen we met grof schuren en sluiten we af met fijn schuren. De aanwezige beschadigingen en slijtplekken verdwijnen zo geheel van de vloer. Voor de afwerking van het parket gebruiken we parketlak van een hoge kwaliteit. Deze lak zorgt voor de juiste finishing touch waarmee uw vloer er weer totaal als nieuw uitziet.

Waarom Parket Schuren en Lakken?

Een traditionele parketvloer is opgebouwd uit duurzame houtsoorten van hoge kwaliteit. Hierdoor gaan ze tot wel vele tientallen jaren mee. Voorwaarde is dan wel dat u uw houten vloer dus regelmatig laat onderhouden. Hiervoor bent u bij team Parket Schuren Amersfoort van MP Schuurtechniek op de juiste plek. Onze ervaren parketteurs zorgen voor een totaalrenovatie van uw parket. Hierbij maken we dus gebruik van de beste kwaliteit schuurmachines die uw vloer weer heel mooi en volledig egaal schuren. Ook bij het afwerken van de reeds geschuurde vloer gebruiken we dus uitsluitend de beste middelen. Op deze manier houden we uw parket dus in topconditie en zorgen we ervoor dat hij weer een plaatje is om te zien. De beschermende laklaag werkt dus zeer krachtig tegen nieuwe vervuiling, slijtage en beschadigingen en is dus een onmisbare schakel om uw houten vloer toekomstbestendig te maken.

Z

eRVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Voordelen Parket Schuren en Lakken

Het schuren van uw vloer verwijdert alle aanwezige oneffenheden grondig uit het hout. De daaropvolgende laag parketlak maakt dat de vloer beslist tegen een stootje kan. Nieuwe ontsieringen gaat hij doeltreffend te lijf en ook vloeistoffen krijgen minder vat op een net gelakte vloer. Parket schuren en lakken is de ideale manier om de natuurlijke pracht van de houten vloer weer naar voren te brengen. U kunt hierbij dus kiezen voor lak in vele varianten: van mat tot glanzend en in ontelbaar veel kleuren. Een bijkomend voordeel is dat een parketvloer die gelakt is, een stuk minder onderhoud vergt. U hoeft dus niet continu in de weer met schoonmaakmiddelen en de dweil.

Tips Parket Schuren en Lakken

Natuurlijk is een geschuurde en gelakte parketvloer ook niet volledig onderhoudsvrij. Merkt u vlekken, stof of andere vuiligheid op de houten vloer op? Dan is het dus tijd voor een reinigingsbeurt. Deze is vrij eenvoudig uit te voeren. Neem hiervoor een flinke emmer water van zo’n 5 liter en voeg hier circa 60 cc parketreiniger aan toe. Met dit mengsel kunt u uw gelakte vloer dus met een gerust hart schoonpoetsen. De laklaag wordt door dit specifieke schoonmaakmiddel niet aangetast. Om uw parket wat te voeden kunt u dus een kleine hoeveelheid polymeer aan het hout toevoegen. Wilt u precies weten welke merken en producten onze parketteurs aanraden? Vraag het ze dan gerust! Team Parket Schuren Amersfoort van MP Schuurtechniek staat ten alle tijde voor u klaar om u te voorzien van een vakkundig advies om uw houten vloer zo mooi en sterk mogelijk te houden.

30 Jaar ervaring in parket schuren

Voor het mooiste resultaat laat u het parket schuren en lakken in uw woning natuurlijk over aan een vakman met ervaring. Deze zult u bij team Parket Schuren Amersfoort van MP Schuurtechniek altijd vinden. Met 30 jaar ervaring op zak maken we onze naam iedere dag opnieuw waar. Voor een vakkundig advies omtrent het renoveren van uw houten vloer of voor het inplannen van een vloerinspectie bij u thuis kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u op onze web-site ook heel eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen voor als u interesse heeft in het parket schuren en lakken van de parketvloer in uw woning. Wacht dus niet langer, maar geef u houten vloer binnenkort al de renovatiebeurt die hij verdient!

OFFERTE AANVRAGEN

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button