Parket schuren en oliën

Parket schuren en oliën vormt de perfecte manier om de versleten houten vloer in uw woning weer op een grandioze manier op te knappen. Op deze wijze wordt het parket dus weer precies zo mooi als toen de vloer net gelegd werd. Een ideale onderhoudsbeurt aan uw parket wordt gevormd door een combinatie van schuren en afwerken. Parket Schuren Amersfoort verzorgt dit met groot plezier tot in de puntjes voor u. Zo kunt u voortaan weer genieten van een vloer die dus wel tot wel tientallen jaren mee kan gaan. Bij het schuren van uw houten vloer werken we in etappes, waarbij we dus van grof naar middelgrof en vervolgens heel fijn het parket opschuren. Dit vormt de basis van de parket renovatie. Daarna kunnen we de parketvloer met olie van hoogwaardige kwaliteit gaan afwerken.

Waarom Parket Schuren en oliën?

Goed onderhoud aan de parketvloer in uw huis zorgt er dus voor dat hij minder snel slijt of beschadigt. Hierdoor gaat hij uiteindelijk dus een stuk langer mee. Het parket schuren en oliën is dus een bijzonder goede keuze als het gaat om een onderhoudsbeurt voor uw houten vloer. Voor het juiste resultaat is het wel belangrijk dat u dit onderhoud door een ervaren parketteur laat doen. Team Parket Schuren Amersfoort van MP Schuurtechniek werkt dus uitsluitend met vakkundige vakmensen met een ruime ervaring in parket renovatie. U bent bij ons dus ook op het juiste adres om uw houten vloer weer helemaal mooi te laten maken. Niet alleen worden met het schuren en oliën alle slijtsporen, vlekken en beschadigingen verwijderd, maar we voorzien uw vloer dus ook van een prachtig nieuw kleurtje.

Z

eRVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Voordelen Parket Schuren en oliën

Kiest u voor parket schuren en oliën van uw houten vloer? Dan mag u rekenen op een aantal prachtige voordelen. Als eerste is er dus natuurlijk het feit dat de vloer er na een renovatiebeurt weer geheel als nieuw uitziet. Verder wordt dus ook het reguliere onderhoud aan de vloer vereenvoudigd door het toevoegen van de beschermlaag. Na onze parket renovatie behandeling kunnen vuil en vocht zich dus minder goed aan het hout hechten. Zo kunt u de vloer voortaan een stuk sneller en gemakkelijker schoonmaken. Het oliën van uw houten vloer geeft hem bovendien een fenomenale warme uitstraling. De olie zorgt voor een matterend effect op uw parketvloer en is leverbaar in een groot aantal kleuren. Bent u overtuigd van de voordelen van parket schuren en oliën en mogen we ook bij u thuis aan de slag gaan? Kom dan direct met ons in contact en maak een afspraak!

Tips Parket Schuren en oliën

Door het parket schuren en oliën wordt uw houten vloer dus weer helemaal als nieuw. Het zou daarom dus zonde zijn om dit schitterende effect gelijk weer verloren te laten gaan. We raden u dan ook aan om te zorgen voor een blijvend onderhoud aan uw parketvloer. Dit houdt in dat een dagelijkse veegbeurt met een bezem of stofzuiger dus erg verstandig is. Zo houdt u de vloer zo veel mogelijk vrij van stof en andere viezigheid. Morst u een drankje of andere vloeistof? Dep het vocht dan direct op met een zachte doek. Hiermee voorkomt u dus dat het vocht in het hout trekt en er lelijke kringen op achterlaat. Verder is het dus goed om de vloer geregeld te reinigen. Aanbevolen middelen hiervoor zijn een intensiefreiniger, een vlekkenverwijderaar en een onderhoudsolie. Laat uw parket schuren en oliën door team Parket Schuren Amersfoort van MP Schuurtechniek en ga voor service en kwaliteit!

30 Jaar ervaring in parket schuren

Team Parket Schuren Amersfoort van MP Schuurtechniek heeft 30 jaar ervaring in het parketvloer schuren en is hiermee de keuze bij uitstek voor het professioneel renoveren van uw houten vloer. Dit doen we onder meer middels het parket schuren en oliën van het parket. Natuurlijk zijn we er ook voor u wanneer u uw vloer wel wilt laten schuren, maar liever kiest voor een andere afwerking dan oliën. Neem gerust contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken. Zo bieden we tevens parket renovaties middels parket schuren en lakken en parket schuren en hardwax. De keuze is altijd geheel aan u! Uiteraard komen we van tevoren graag even bij u langs om de staat van uw houten vloer te inspecteren.

OFFERTE AANVRAGEN

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button