Parketvloer schuren

Wilt u uw parketvloer schuren in Amersfoort of omgeving door een ervaren en gespecialiseerd bedrijf? Dan zit u bij team Parket Schuren Amersfoort van MP Schuurtechniek helemaal op de juiste plek! In ons werk gaan we voor niets dan het beste en op deze manier hebben we al ontelbaar veel klanten uiterst tevreden gemaakt met hun gerenoveerde vloer. Ons bedrijf is al ruim 30 jaar een begrip in o.a. de provincie Utrecht en omgeving. Als ervaren parketbedrijf bent u bij ons altijd in goede handen voor een hoogwaardige parket renovatie. Voordat we kunnen beginnen met de parket renovatie bij u thuis komen we eerst langs voor een inspectie van uw vloer. Op deze manier kunnen wij u het meest optimale advies geven voor de houten vloer renovatie.

Waarom uw parketvloer schuren?

Uw parketvloer schuren is de beste manier wanneer u uw houten vloer in een perfecte conditie wilt houden, voor nu en in de toekomst. Deze methode is gebaseerd op opeenvolgende fases van grof naar steeds fijner schuren. Door het schuren worden heel voorzichtig alle aanwezige lelijke plekjes of plekken van het hout verwijderd. Waar even daarvoor nog vieze vochtkringen, deuken, krassen of verkleurde plekken te zien waren is nu weer een egale en perfecte houten vloer ontstaan. Het schuren van uw parketvloer bereikt overigens alleen de toplaag van het hout. De rest van de parketplanken blijft onaangeroerd en blijft ononderbroken zijn kracht behouden. Heeft u een beschadigde of versleten houten vloer in uw woning liggen en wilt u hem weer geheel laten herstellen? Sein dan vandaag nog team Parket Schuren Amersfoort van MP Schuurtechniek in voor een professionele opknapbeurt! Wij renoveren alle soorten parketvloeren, dus ook voor een eiken vloer schuren bent u bij ons aan het juiste adres.

Parket schuren en oliën

Na het schuren van uw parketvloer zullen we uw houten vloer eerst nog polijsten. Daarna is het dus tijd voor de laatste etappe van de parket renovatie. We zijn dan aangekomen bij het afwerken van uw parketvloer. Eén van de mogelijkheden die u hiervoor heeft is parket schuren en oliën. De olie is verkrijgbaar in een grote hoeveelheid aan kleuren en zorgt dus altijd voor een matterend en natuurlijk effect op uw houten vloer. Het schitterende patroon van het hout met zijn nerven komt met onze hoogwaardige olie weer volledig tot leven. Tevens biedt de olie een perfecte bescherming tegen vocht en vuil, die anders uw prachtige gerenoveerde houten vloer zouden kunnen beschadigen. Een geoliede vloer is ook heel eenvoudig te onderhouden en kan dus indien nodig ook heel gemakkelijk worden bijgewerkt. Neem direct contact met ons op voor uw parketvloer schuren en oliën!

Parketvloer Schuren
Z

eRVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.
Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket schuren en lakken

Natuurlijk zijn er nog meer opties bij het laten renoveren van uw houten vloer. Zo kunt u tevens kiezen voor het parket schuren en lakken door team Parket Schuren Amersfoort van MP Schuurtechniek. Voor het juiste effect brengen onze gespecialiseerde parketteurs de lak in een aantal verschillende, zeer dunne laagjes aan. Hierdoor blijft de lak dus nog beter op het hout zitten en kan het zijn beschermende werking volledig naar behoren uitvoeren. Voor het lakken van uw geschuurde parketvloer kunt u dus kiezen uit meerdere soorten en vele kleuren. De parketlak die wij gebruiken is er in mat, zeer mat, glanzend en zeer glanzend. Uw keurig gelakte vloer zal voortaan nog maar weinig onderhoud vragen, waardoor het een ideale keuze is voor de drukbezette mens. Onze specialisten staan klaar om het parketvloer schuren en lakken voor u uit te voeren!

Parketvloeren schuren wij al meer dan 30 jaar in o.a. Regio Amersfoort

Team Parket Schuren Amersfoort van MP Schuurtechniek is o.a. werkzaam in de provincie Utrecht en omstreken. Hiermee zijn we dus ook voor u de vertrouwde parket renovatie specialist We hebben ruim 30 jaar ervaring in parketvloer schuren en afwerken met olie, lak en hardwax. Kwaliteit ontstaat niet zomaar en dus maken we enkel gebruik van de beste middelen en schuurmachines voor het herstellen van uw versleten of beschadigde parketvloer. Mogen we ook bij u thuis aan het werk gaan en uw parketvloer schuren? Contacteer ons dan snel per mail of telefoon voor het maken van een afspraak voor een vloerinspectie bij u thuis.

OFFERTE AANVRAGEN

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button