Parket schuren en Hardwax

Parket schuren en Hardwax, voor extra bescherming van uw prachtige parketvloer. Parketvloeren zijn nog altijd razend populair in vele interieurs. Bent u zelf ook als een blok gevallen voor een prachtige vloer van hout? Dan wilt u hem natuurlijk tot in de lengte van dagen mooi houden. Door het intensieve gebruik door de jaren heen is de kans echter groot dat uw parket steeds wat meer begint te slijten. Ook kunnen er beschadigde plekken ontstaan door vocht of door zware meubels.
Gelukkig is er de bewezen effectieve methode parket schuren en hardwax, een specialisme van team Parket Schuren Amersfoort van MP Schuurtechniek. Hiermee kunt u zelfs de meest beschadigde parketvloer weer prachtig en als nieuw laten maken. Ons team doet dit door uw parketvloer eerst op te schuren, waarbij een zeer dunne bovenlaag van het hout wordt geschuurd. Dit gebeurt in drie stappen: grof schuren, middelgrof schuren en fijn schuren. Zodra de volledige houten vloer geschuurd is, is het tijd voor een perfecte afwerking. Hiervoor gebruiken we een prachtig middel: hardwax van de beste kwaliteit.

Waarom Parket Schuren en Hardwax?

Parket schuren en hardwax laten aanbrengen is een uitstekende manier om uw houten vloer te onderhouden. Bovendien knapt uw parket er op meerdere manieren van op. Ten eerste wordt de kwaliteit van het hout opnieuw bevestigd en zelfs verstevigd. Daarnaast is er het esthetische component: een geheel gerenoveerde houten vloer ziet er simpelweg een stuk aantrekkelijker uit. Door het hardwaxen van de vloer is hij voortaan goed bestand tegen stof, vuil en vocht. Viezigheid kan nu niet meer door de toplaag dringen en het hout permanent beschadigen. In plaats daarvan is uw geschuurde en gewaxte vloer dus klaar om ontelbaar veel jaren in uw woning te blijven liggen. U heeft er vrijwel geen omkijken naar en mag dus toch blijven genieten van een prachtige houten vloer in uw huis.

Z

eRVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

Specialist IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn al 30 jaar specialist in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Voordelen Parket Schuren en Hardwax

Met de keuze voor parket schuren en hardwax maakt u uw houten vloer in één keer klaar voor de toekomst. De topcoating van hardwax maakt de vloer ongelooflijk resistent tegen vochtschade, krassen, deuken en verkleuringen. Daarnaast geeft de hardwax ook een prachtige uitstraling aan uw houten vloer. Bij team Parket Schuren Amersfoort van MP Schuurtechniek kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan hardwax in vele kleuren en in zowel mat als zijdemat. Op deze manier krijgt uw parket altijd exact de kleur die u wenst.

Het is dus een goed idee om uw gewaxte vloer eens in de paar jaar te laten polijsten, zodat het prachtige effect van de beschermlaag altijd zichtbaar blijft. Mocht er na verloop van tijd een verkleurd of beschadigd plekje zichtbaar worden, dan is er geen man overboord. Breng eenvoudig een klein beetje hardwax op deze plek aan en zie dus hoe ook dit stukje van uw houten vloer na enige tijd volledig meekleurt met de rest van uw parketvloer.

Tips Parket Schuren en Hardwax

Wilt u extra lang blijven genieten van het schitterende resultaat dat met parket schuren en hardwax wordt bereikt? Haal dan dagelijks even de stofzuiger of de bezem over uw vloer, zodat het zand, stof of vuil geen kans krijgt om in het hout door te dringen. Vocht op de houten vloer moet altijd onmiddellijk worden opgeveegd met een zacht doekje. Wat niet dagelijks, maar wel regelmatig dient te gebeuren is een reinigingsbeurt. Dit kunt u dus eenvoudig zelf doen met een onderhouds- en reinigingsmiddel op waterbasis. Wax & Clean is hier dus een goed voorbeeld van. Gebruik daarnaast ook zeker een geconcentreerde reiniger met alcohol. Met de inzet van een kwalitatief hoogstaande onderhoudsolie is de reinigingsbeurt compleet.

30 Jaar ervaring in parket schuren en hardwax

Team Parket Schuren Amersfoort van MP Schuurtechniek is zeker geen onbekende in de wereld van parket. We hebben inmiddels al weer 30 jaar ervaring met het opknappen van houten vloeren in zowel de provincie Utrecht als de provincies daaromheen. Eén van onze prachtige methodes hiervoor is parket schuren en hardwax. Wilt u weten of deze vorm van parket renovatie ook voor u de juiste is? Schakel ons dan direct in voor een vrijblijvende vloerinspectie bij u thuis. Natuurlijk kunt u ook gelijk een offerte aanvragen voor het laten schuren en hardwaxen van uw houten vloer.

OFFERTE AANVRAGEN

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button